Fel att ge tillstånd.

 

Vad tänker polisen i Jönköping med egentligen? 

 

Att för andra året i rad, den 1 maj, tillåta det för mig, och många med mig, förhatliga nazistpartiet Svenskarnas Parti att fritt husera runt i Jönköping och sprida skräck och hylla nazisternas massmördande och förintelse som ägde rum för bara några decennier sedan?

 

Att påstå att alla har rätt att protestera i en demokrati duger inte alls! I en demokrati finns det också lagar och förbud som skall hållas. (Förbjud nazister)

 

Beklagligt men sant är att ett par generationer i Sverige inte vet vad Hitler, förintelsen och judeutrotningen hade för följder...Vem som bär

skulden till detta kan man ha olika åsikter om men ganska säkert är att föräldrar och andra vuxna förebilder inte har "brytt sig".

 

Jag tror att det inom polisen finns personer som är hatiska mot våra medmänniskor som är invandrare och flyktingar! (OBS..jag skrev "tror")

 

Märkligt är att kommunen i Jönköping inte får agera överhuvudtaget.

 

Själv demonstrerade jag i SAFE-tåget, Sossarna och Vänsterpartiet hade sitt egna tåg! Gemensamt för oss tre socialistpartier i de båda tågen var att det som alltid var lugnt och i vänskap.

 

Kjell Westerlund, Nässjö

SAFE, KFUM-medlem och vänsterpartist, riks.